Wishlist
Начало / Новини / BallaN с официално тренд предизвикателство в TikTok

BallaN с официално тренд предизвикателство в TikTok

11 Юли 2020
BallaN с официално тренд предизвикателство в TikTok

Един от най-популярните български артисти, влогъри и танцьори и наш водещ BallaN с официално тренд видео в "Discover" секцията на TikTok. От любимото приложение, на младите хора, в което всеки може да научи и повтори различни и забавни движения към актуални хитове, потвърдиха, че "Едно Сърце" е най-бързо набиращата популярност песен на български артист за първата седмица от официалното представяне на сингъла и видеото. Потребителите могат да качват своите видеа като използват хаштаг #ednosyrce. До този момент видеата към хита на BallaN са гледани повече от 5,5 милиона пъти, а клипчета с използван откъс от "Едно Сърце" са повече от 32,4 хиляди.


В профила си в Instagram BallaN се похвали с успеха като качи стори, в което написа "Песента ми официално е тренд в TikTok. ГРЪМ". Видеото към танцово предизвикателство може да откриете и в нашия TikTok профил  @thevoiceradiotv, който само за няколко седмици получи повече от 63,3 хиляди лайка, а последователите ни са повече от 12,2 хиляди, което го прави най-популярният профил на българска медия в приложението.

Екипът на радио и телевизия The Voice поздравява BallaN за успеха, който постига с последния си проект! "Едно сърце" може да подкрепиш и в най-престижната класация за българска музика BG Voice Top10 като гласуваш тук.

ballan tiktok официално предизвикателство тренд
Сподели
Свързани новини