Wishlist
Начало / Новини / "Last Night" на Поли Генова с официално предизвикателство в TikTok

"Last Night" на Поли Генова с официално предизвикателство в TikTok

31 Декември 2020
"Last Night" на Поли Генова с официално предизвикателство в TikTok

Една от най-нашумелите социални мрежи през 2020 г. TikTok организира официално предизвикателство с новата песен на Поли Генова „LAST NIGHT”. Кампанията се реализира в 5 страни – България, Румъния, Словения, Хърватия и Унгария. Предизвикателството вече започна у нас и ще продължи до първите дни на новата година. Зад кампанията стои Орфей Мюзик, които разпространяват дигитално сингъла чрез Warner Music. а The Voice бе първата медия, която го подкрепи.

TikTok предизвиква потребителите си да споделят кадри как танцуват и се забавляват с възможно най-бляскавата си диско визия на фона на новия хит на Поли Генова „LAST NIGHT”. Така феновете на социалната мрежа в България, Румъния, Словения, Хърватия и Унгария ще виждат първо видеата с песента на изпълнителката, когато влизат в приложението. Предизвикателството бързо набра популярност, като в него се включиха и редица известни личности, сред които Николета Лозанова, Преслава и др.

Надявам се, че TikTok предизвикателството ще донесе много приятни емоции на всички участници. За мен е голям комплимент, че най-нашумялата платформа избра да организира кампания именно с „LAST NIGHT“. Това е още едно доказателство, че парчето улавя пулса на времето и следва най-актуалните тенденции“, коментира Поли Генова.

„LAST NIGHT” е най-слушаната българска песен в родния ефир, която директно оглави класациите две седмици след официалния си дебют. Сингълът вече се излъчва и в програмата на най-известния музикален ТВ канал в света, също като предишния хит на Поли – „How we end up”. „LAST NIGHT” вече завладя и радиостанциите в Израел.

За Поли Генова:

Поли Генова е един от най-успешните артисти на българската музикална сцена. Изпълнител е на хитовете На инат, Солени дни, Още, Героите, Perfect love, Г-н Президент и др. Поли е един от най-успешните български участници на Евровизия, като през 2016 г. печели престижното четвърто място. Песента If Love Was a Crime, с която участва, се превръща в хит в Европа. През 2015 г. Поли Генова е водеща на финала на Детската Евровизия, проведен в България, с което става изключително популярна сред феновете на конкурса по целия свят. Дълги години е жури в най-гледаните музикални риалити формати в България – X Factor и dr.

tiktok last night поли генова официално предизвикателство
Сподели
Свързани новини