Wishlist
Purple Disco Machine, Ásdís
Purple Disco Machine, Ásdís
Beat Of Your Heart
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Bad Bunny изтри акаунта си в Instgram, но се присъедини в TikTok

Bad Bunny изтри акаунта си в Instgram, но се присъедини в TikTok

02 Януари 2022
Bad Bunny изтри акаунта си в Instgram, но се присъедини в TikTok

Bad Bunny започна новата година "на чисто". Пуерториканският трап изпълнител изтри всички публикации в Instagram профила си, където можеше да се похвали с повече от 36,8 милиона последователи, включително колеги като Drake, Rihanna, Jennifer Lopez и Lil Nas X, които също го следваха, съобщава Billboard. Въпреки че профилът му в една от най-популярните социални мрежи вече е празен, той реши да се присъедини към друга платформа - TikTok в новогодишната нощ. На 1 януари той качи първото си видео там, в което държи голяма чаша рано сутринта, което е показателно за забавно посрещане на новата година на купон с неговата приятелка Gabriela Berlingeri.

2022, lo de "maldito" es de cariño, yo sé que tu serás un buen año 😅🤞🏻

@badbunny♬ original sound - Bad Bunny


"2022 "проклетата" част е просто от любов, знам, че ще бъдеш добра година", гласи текстът към дебютната публикация в TikTok на артиста, което е препратка към песента му “Si Veo a Tu Mama”, която се чува за фон във видеото.

От Billboard припомнят, че Bad Bunny се класира като №1 в класацията им за най-добри латиноизпълнители за 2021-ва. Освен това той е и най-стриймваният артист на Spotify в световен мащаб и във всеки жанр.

присъедини tiktok bad bunny изтри акаунта instgram
Сподели
Свързани новини