Wishlist
Начало / Новини / Benson Boone и VICTORIA се срещнаха във Варшава

Benson Boone и VICTORIA се срещнаха във Варшава

11 Юни 2024
Benson Boone и VICTORIA се срещнаха във Варшава

Двамата артисти се срещнаха след концерт на Benson във Варшава – част от световното му турне

След успешно промо турне в Лондон, изгряващата звезда от България – VICTORIA, се срещна с глобалната поп звезда Benson Boone във Варшава. След концерта му в полската столица, единствено VICTORIA и екипът ѝ имаха възможността да се срещнат и запознаят лично със звездата и неговия екип.

„Беше наистина невероятна вечер, срещайки се с Benson, адски мил и чаровен е! Концертът му ме накара да се усмихвам, да плача, да танцувам и какво ли още не… все още ми се струва нереално. Благодаря на екипа ми, на Warner Music Poland и Warner Music SEE за това, че направиха всичко това възможно!“, споделя VICTORIA. 

Хитовата песен на Benson Boone„Beautiful Things“, оглави всички световни музикални класации, задържайки се няколко поредни седмици на номер 1 в Billboard Global 200, Spotify Top 50 Global, Apple и iTunes Top 100.

„Открих музиката на Benson преди 2 години по време на много труден период в живота ми. Тогава току-що бях загубила баща си и пътувах към родния ми град за последното сбогуване с него. Слушах някакъв произволен плейлист в Spotify и изведнъж песента на Benson – „In the Stars”, се появи и ме докосна силно. От този момент нататък му станах огромен фен.“ – разкрива VICTORIA.

Всичко това се случва само броени дни след като VICTORIA издаде най-новото си парче – „sad girl summer (not again)“, което мигновено влезе в българските музикални класации. “sad girl summer (not again)” е песен, която определено те кара да танцуваш и да обичаш себе си. В същото време текстът ѝ разкрива дълбоки емоции, като пренася слушателите през раздялата и болката от изгубената любов. Създадена в Стокхолм, тя разказва за процеса на възстановяване след раздялата и превръщането на болката в изкуство.

Victoria Benson Boone


 The Voice – We Love Music!  

victoria benson boone
Сподели
Свързани новини