Wishlist
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Overdrive
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Виктория слага край на тъжното лято със „sad girl summer (not again)“

Виктория слага край на тъжното лято със „sad girl summer (not again)“

24 Май 2024
Виктория слага край на тъжното лято със „sad girl summer (not again)“

Изгряващата звезда VICTORIA, която подписа с Warner Music Полша / SEE (Югоизточна Европа) издава новия си сингъл „Sad Girl Summer (Not Again)“. Тази песен се потапя във възходите и паденията на разбитото сърце, устойчивостта и намирането на сила в себе си. С перфектна продукция, парчето демонстрира изключителния талант на VICTORIA като вокалист и автор на песни, както и нейния огромен потенциал да пробие на международно ниво. 

VICTORIA е съавтор на парчето, което е записано в „Garden Studio“ в Стокхолм, Швеция. Това е много лична песен за нея, както тя изразява със собствените си думи, изпращайки послание до всички момичета по света:

"sad girl summer (not again)” е много близка до мен песен. Само три дни преди да вляза в студиото в Стокхолм, преживявах раздяла. Това ме разби, и не бях в състояние дори да мисля за писане на музика. Но тогава чух първите акорди на песента и те ме удариха, внезапно бях пълна с вдъхновение. Аз и моят екип създадохме цялата песен само за четири часа, случи се наистина много бързо. Взех цялата болка и я превърнах в нещо красиво, изразявайки го чрез изкуството си. И да ви кажа, това е моето парче, защото се свързва директно с душата ми.

Става въпрос за това  да дадете всичко от себе си на някого, който в крайна сметка ви приема за даденост, който изчезва без обяснение, вместо да поправи нещата, оставяйки ви да се чувствате безполезни. Това е за всички момичета, които са били изоставени от някого, а после той се е появил отново, сякаш нищо не се е случило. След това изчезва отново, оставяйки ви да се съмнявате в себе си заради техните собствени проблеми. С тази песен искам да бъда вдъхновението и мотивацията за всеки, който е изправен пред  подобни ситуации. Не сте сами и струвате много повече от някаква нестабилна връзка. Вярвайте в себе си и никога не позволявайте на никого да ви кара да се чувствате по друг начин. Не се задоволявайте с по-малко, само за да сте с някого. Светът е голям и красив. Насладете му се, живейте в момента и усетете своята сила.“

Песента със сигурност ще плени публиката със своята запомняща се мелодия, трогателен текст и сурова емоционална дълбочина. С докосващ припев и резониращ със слушателя текст, „sad girl summer (not again)“ се превръща във вашия саундтрак за освобождаване от токсични връзки и преоткриване на вътрешната ви сила. Става дума за това да изразявате чувствата си, да се изправите отново и да прегърнете пътуването си към изцелението и себеоткриването.

Изпълнен с ритмични бийтове и прочувствените вокали на VICTORIA, „sad girl summer (not again)“ с лекота съчетава същността на мрачния поп с автентична емоционална дълбочина. Това е музикално приключение, което насърчава слушателите да танцуват през сълзи и да станат по-силни.

Но „sad girl summer (not again)“ не е просто песен; това е напомняне за устойчивостта и силата  на момичетата. Показва, че независимо колко трудни стават нещата, винаги има надежда. Служи като напомняне на слушателите, че заслужават повече и че имат силата да се освободят от токсичните връзки и да знаят собствената си стойност. Така че увеличете силата на звука, оставете музиката да приповдигне настроението ви  и намерете комфорт в собствената си история.

The Voice – We Love Music!

victoria нов сингъл sad girl summer (not again)
Сподели
Свързани новини