Wishlist
Jason Derulo & Michael Bublé
Jason Derulo & Michael Bublé
Spicy Margarita
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Benson Boone споделя новия сингъл "Beautiful Things"

Benson Boone споделя новия сингъл "Beautiful Things"

22 Януари 2024
Benson Boone споделя новия сингъл "Beautiful Things"

В отговор на огромния интерес от страна на феновете, изгряващият поп изпълнител Benson Boone споделя днес своя дългоочакван нов сингъл “Beautiful Things”

Benson разбуни очакванията на публиката по целия свят преди пускането на песента със своите тийзъри, натрупвайки над 130 милиона гледания в TikTok и Instagram. Прочувствените стихове на песента и мощният припев се преплитат със суровите, емоционални вокали на Boone, за да създадат нова визия на изгряващата звезда.

2023 г. се оказа година на пробив за Boone. MTV го определи за Глобален пробивен изпълнител за Октомври, докато неговият миниалбум „PULSE“ генерира десетки милиони стриймвания с “What Was” , “Little Runaway” и “Sugar Sweet” . Boone тръгна на разпродадено турне в Северна Америка и Европа, преди да закрие годината с издаването на емоционалния си сингъл „Someone“.

Миниалбумът „PULSE“ беше предшестван от неговата пиано балада „Before You“ от 2022 г. и миниалбума „Walk Me Home…“, който включва хитове като пробивния му сингъл „GHOST TOWN“, който стана първият запис на Boone в Billboard Hot 100 и достигна Топ 25, както в класацията Топ 40, така и Hot AC radio. Той също така стана първият му златно сертифициран запис, последван от „Stars“, който сега е платинено сертифициран.

Boone беше открит от суперзвездата на Imagine Dragons - Dan Reynolds. Оттогава досега той е спечелил повече от 1,9 милиарда глобални стриймвания, както и хвалебствия от Billboard, които похвалиха неговите „сдържани вокали“ и Consequence, които го нарекоха „вълнуващ нов глас“. Сега, с “Beautiful Things” Boone проправя пътя за една забележителна година напред.

benson boone
Сподели
Свързани новини