Wishlist
Jack Harlow
Jack Harlow
First Class (Power Intro)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Benson Boone отново е на #1 в глобалната класация на Spotify с последния си сингъл "Beautiful Things"

Benson Boone отново е на #1 в глобалната класация на Spotify с последния си сингъл "Beautiful Things"

09 Февруари 2024
Benson Boone отново е на #1 в глобалната класация на Spotify с последния си сингъл "Beautiful Things"

Талантливата млада поп звезда Benson Boone завладява класациите в цял свят с последния си сингъл – “Beautiful Things”, който отново се завръща на номер 1 позицията в ГЛОБАЛНАТА класация на Spotify – осмото поредно достигане на върха на тази класация. Изпълнителят се появи на корицата на плейлиста “Hot Hits” в Spotify в Обединеното кралство, Германия и Швейцария, както и на корицата на “It’s Hits” в Норвегия.

Хит сингълът “Beautiful Things” вече е на върха в Spotify в 6 територии и уверено се изкачва към  първата позиция в редица държави, включително: #2 в Австралия, #2 в Ирландия, #2 в Нова Зеландия, #3 в Обединеното кралство, #5 в Холандия, #6 в Швеция и други! 

Парчето събира 40 милиона глобални стриймвания седмично, в САЩ – 22.7 милиона стриймвания седмично. То бележи успех във все повече райони, особено в Латинска Америка, където Мексико и Бразилия влизат в Топ 10 стрийминг териториите.

В Shazam тракът също заема обещаващи позиции в класациите, където се нарежда на #3 глобално и вече е достигнал #1 в Норвегия, #2 в Канада, #4 в Италия, #5 в Южна Корея и в Обединеното кралство, #6 в Германия, #10 във Франция. Освен това хит сингълът е в постоянна ротация в множество радиостанции, включително в Обединеното кралство, Франция, Италия и Германия.

 

benson boone
Сподели
Свързани новини