Wishlist
Начало / Новини / Zayn Malik и Gigi Hadid се разделиха

Zayn Malik и Gigi Hadid се разделиха

30 Октомври 2021
Zayn Malik и Gigi Hadid се разделиха

Zayn Malik и Gigi Hadid отново са разделени. 

Източници, близки до двойката, потвърдиха тази информация пред списание "People". Супермоделът и певецът за пореден път са сложили край на връзката си.

"Те не са заедно в момента. Въпреки това и двамата са добри родители" - споделя приятел на семейство Hadid. "Те споделят родителските отговорности. Yolanda, разбира се, се опитва да предпази Gigi. Тя иска най-доброто за дъщеря си и внучка си".

"Gigi е изцяло фокусирана върху Khai. Тя моли за уважение към личното й пространство в тези трудни моменти" - казва мениджър на супермоедела в изявление. 

Yolanda, майката на Gigi, обвини Malik, че я е ударил и заплаши, че ще се обърне към полицията. Певецът отрече това да се е случвало. 

В съобщение, което пусна в профила си в Twitter, Zayn сподели, че е искал "личните проблеми на семейството да се разрешат на затовени врати, вместо да стават публично достояние". Източници потвърждават, че певецът е имал предвид именно проблемът, възникнал с Yolanda. 

Gigi и Zayn започнаха връзката си през 2015г. Двойката не веднъж се е разделяла и събирала отново, а сега те имат и дъщеря - Khai - която е на 13 месеца. 

разделиха gigi hadid zayn malik
Сподели
Свързани новини