Wishlist
Начало / Новини / Zayn Malik ще става татко, Gigi Hadid е бременна

Zayn Malik ще става татко, Gigi Hadid е бременна

29 Април 2020
Zayn Malik ще става татко, Gigi Hadid е бременна

И това ако не е изненада! Gigi Hadid е бременнаСупермоделът очаква първото си дете от гаджето си Zayn Malik. Според източници на ET, красавицата е в 20-ата седмица от бременността.

В момента двойката на практика живее заедно, защото Zayn прекарва карантината заради коронавируса със семейството на Gigi. Миналата седмица блондинката сподели снимки от 25-ия си рожден ден, на които присъстваше и нейният любим.

"Gigi и Zayn очакват първото си дете и са много развълнувани" казва източник пред ET. "Досега Gigi беше споделила новината само със семейството и приятелите си, защото беше в началото на бременността. След като Gigi и Zayn се събраха отново в края на миналата година got back together, всичко беше сякаш изобщо не са се разделяли и вече бяха убедени, че отношенията им са специални. Те и семействата им са изключително щастливи".

Malik и Hadid започнаха да се срещат през ноември 2015 г. Разделиха се през март 2018-а, но малко по-късно отново се събраха. През януари 2019-а последва нова раздяла however. Към края на годината обаче стана ясно, че са подновили отношенията си малко преди празниците. 

Hadid потвърди, че двамата пак са двойка на 14-и февруари, Деня на Свети Валентин, когато в Instagram нарече Malik "my Valentine".

Миналата седмица тя благодари на семейството си, включително Malik, за това, че са направили рождения й ден под карантина толкова специален.

View this post on Instagram

❣️????

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on


*Снимка: Instagram/@gigihadid
татко бременна gigi hadid zayn malik става
Сподели
Свързани новини