Wishlist
Начало / Новини / Demi Lovato и Max Ehrich се разделиха

Demi Lovato и Max Ehrich се разделиха

25 Септември 2020
Demi Lovato и Max Ehrich се разделиха

Demi Lovato и Max Ehrich сложиха край на това, което изглеждаше като голяма любов. Певицата и актьорът са отменили годежа, съобщава PEOPLE. Решението беше трудно, но Demi и Max решиха да поемат всеки по свой път и да се фокусират върху кариерите си”, казва източник на изданието и добавя “Те продължават да изпитват уважение и любов един към друг, и завинаги ще пазят хубавите спомени от времето, прекарано заедно”.

Раздялата се случва само два месеца, след като Ehrich направи романтично предложение за брак на Lovato на плажа в Malibu по залез слънце. Тогава певицата заяви, че е казала “да” на човека, “който я кара да иска да бъде своята най-добра версия”, че “го е обикнала в мига, в който го е срещнала”. На 11-и септември певицата заяви, че карантината заради пандемията, по време на която двамата живяха заедно, ги е сближила много и е ускорила отношенията им.

За връзката им се разбра през март, точно в началото на това, което се превърна в една много странна и объркана година. Раздялата идва дни след като социалните мрежи се появиха туитове, които се предполага, че са написани от Ehrich. В тях той обявява любовта си към Selena Gomez, Ariana Grande и Miley Cyrus. Тогава Lovato ги нарече “фалшиви” и разкритикува хората, които се опитват да създават конфликти между жени и приятелки.

demi lovato разделиха max ehrich
Сподели
Свързани новини