Wishlist
Начало / Новини / Demi Lovato откровено за раздялата

Demi Lovato откровено за раздялата

08 Април 2021
Demi Lovato откровено за раздялата

В последния епизод на документалния сериал "Demi Lovato: Dancing With The Devil", Demi разкри повече за връзката с бившия си годеник Max Ehrich, както и за болезнената им раздяла.

Певицата беше заснета да разказва ентусиазирано за чувствата си към Max, както и да казва, че той я е карал да се чувства "прекрасно"Тя признава още, че не може да си предсатви времето прекарано в карантина без неговото присъствие.

Малко по-късно става въпрос за тяхната раздяла, а Demi споделя: "Много съм тъжна, че нещата завършиха по този начин. Добрата новина е, че не съм се обърнала към тежките наркотици или нещо подобно. Държа се. Просто е много трудно".

По-късно в сцената, певицата дори се разплаква. "Не знам как да дам сърцето си на друг след всичко това" - казва тя - "Мисля, че избързах, вярвайки, че това трябва да направя".

След известно време, Demi е осъзнала, че всъщност не познава човека, за когото се е сгодила.

"Бяхме заедно само четири, пет месеца. Честно казано, беше фалшив PR. Най-трудната част от раздялата беше страданието по човека, за когото го мислех. Но аз не съм единствената, която е била заблудена. Бях също толкова шокирана, колкото и всички останали, от някои от казаните и направените неща".

В крайна сметка, Demi завършва с признанието, че това преживяване е било добро за нея и й е помогнало да открие себе си.

Снимка: Facebook@demilovato

demi lovato откровено раздялата
Сподели
Свързани новини