Wishlist
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Lovers In a Past Life
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Demi Lovato има ново гадже

Demi Lovato има ново гадже

01 Април 2020
Demi Lovato има ново гадже

Demi Lovato има ново гадже и по всичко изглежда, че прекарва социалната изолация заедно с него.

Всичко започна през уикенда, когато звездата от американския сериал "The Young and the Restless" Max Ehrich реши да се включи на живо в социалните мрежи, за да забавлява феновете си с изпълнение на пиано. По време на изявата му обаче в кадър попадна една загрижена дама, която му носеше одеало. Точно така - Demi Lovato! Въпреки, че се появи само за секунда преди актьорът да успее да й каже, че е на живо, почитателите на певицата сред зрителите веднага я разпознаха.

В началото на тази седмица пък в своя акаунт в Instagram Ehrich сподели снимка, на която се гушка с едно от кучетата на изпълнителката на "I Love Me" - Батман. Сред коментарите беше забелязан и един от самата Lovato, която е написала "Моите ангели".

Засега обаче никой от двамата не е потвърдил официално връзката.

Lovato се оказа необвързана след като преди три месеца кратката й връзка с Austin Wilson приключи. През последните дни обаче се появиха слухове, че е намерила нова любов в лицето на актьора. За първи път отношенията им предизвикаха подозрения с размяна на коментари в Instagram. А миналата седмица папараци ги изловиха докато пазаруват заедно. Оттогава са под карантина и явно актьорът се е изолирал на гости в дома на Lovato. Той публикува своя черно-бяла снимка, на която е без риза и написа към нея "Когато осъзнаеш, че е трябвало да си опаковаш повече дрехи докато си под карантина", а певицата отговори "Нямам нищо против".

Феновете заподозряха също, че Max посвещава песен на гаджето си. Той качи видео, в което пее "Yellow" на Coldplay и написа към него "4D <3".  

Снимка: Instagram

има ново demi lovato гадже
Сподели
Свързани новини