Wishlist
James Hype, Miggy Dela Rosa
James Hype, Miggy Dela Rosa
Ferrari
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Demi Lovato с роля в нов сериал

Demi Lovato с роля в нов сериал

26 Януари 2021
Demi Lovato с роля в нов сериал

Demi Lovato се завръща към телевизията в нов сериал от един от създателие на "Уил и Грейс". В последния певицата участва в епизодична роля на сурогатна майка. 

Заглавието на новия сериал е "Hungry" - комедия, заснета с една камера по идея на Suzanne Martin, която беше сценарист и изпълнителен продуцент на "Уил и Грейс". 

"Hungry" следва историята на няколко приятели от група за хранителни разстройства, които си помагат взаимно в търсенето на любов, успех и перфектната храна от хладилника, която ще направи всичко по-добро. 

Lovato, която открито говори за личната си битка с хранителните разстройства, е изпълнителен продуцент заедно с Martin, звездата от "Уил и Грейс" Sean Hayes и нейния мениджър Scooter Braun.

"Hungry" ще бъде първата постоянна телевизионна продукция за Lovato от "Съни на алеята на славата" на Disney Channel, която се излъчваше от 2009 до 2011 г. Оттогава тя се е появявала като гост звезда в "Клуб Веселие", "От здрач до зори: Сериалът" и "Матадор", а наскоро участва и в комедията "Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga" заедно с Will Ferrell и Rachel McAdams.

Междувременно в документална поредица на YouTube тя ще разкаже за възстановяването си след свръхдозата през 2018 г. С епизодите ще бъде даден старт на виртуалния фестивал South by Southwest през март.

*Снимка: Facebook

нов demi lovato сериал роля
Сподели
Свързани новини