Wishlist
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Overdrive
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Demi Lovato насърчи феновете

Demi Lovato насърчи феновете

23 Април 2020
Demi Lovato насърчи феновете

Demi Lovato насърчи феновете, които се борят с ментални проблеми по време на самоизолацията заради коронавируса, да потърсят помощ.

Певицата, която през годините е страдала от различни психически разстройства, сега се включва в откриването на Фонд за психично здраве, който ще помага на нуждаещи се, и призова хората, които изпитват тревожност и депресия, да споделят и да поискат подкрепа.

"Много е важно, че хората имат достъп до тези горещи телефонни линии, защото понякога се чувстваш наистина самотен и не знаеш към кого да се обърнеш, и с кого да говориш”, казва звездата пред сп. People. "Страхуваш се, че мислите ти са прекалено мрачни и имаш нужда от съвет. Точно тук се намесва Фондът за психично здраве. Той оказва помощ на хората, които страдат”.

Lovato призова всеки, който изпитва дискомфорт да се свърже с Фонда в САЩ, Канада, Ирландия и Великобритания, за да получи подкрепа от експерти.

"Да поискаш помощ не е знак на слабост. Това е проява на сила. Много често, обществото ни учи, че да поискаш помощ означава, че си слаб, а всъщност най-смелото нещо, което един човек може да направи е тази първа крачка към това да получиш помощ, независимо под каква форма”.

Lovato в момента е отделена от гаджето си Max Ehrich, но каза, че поддържа връзка с приятели и роднини, както и със специалистите, които и помагат да се бори със собствените си психични проблеми, и си е намерила ново хоби, с което да запълва времето си.

"Всеки път, когато изляза да разходя кучето, снимам природата. Тези дни си говорих с приятел фотограф и му казах, че май започвам много да харесвам тази дейност", обясни Lovato.


Снимка: Instagram

феновете demi lovato насърчи
Сподели
Свързани новини