Wishlist
Начало / Новини / V:RGO x Боро Първи x Криско са перфектно трио в „Откачалки“

V:RGO x Боро Първи x Криско са перфектно трио в „Откачалки“

Във видеото виждаме още куп популярни лица и инфлуенсъри

01 Август 2024
V:RGO x Боро Първи x Криско са перфектно трио в „Откачалки“

V:RGO, Boro Purvi и Krisko - една очаквано добра комбинация! Тримата артисти винаги намират начин да ни изненадат и новата им съвместна песен „Откачалки“ е поредното доказателство. Съчетание от автентичното звучене на всеки един, с което триото дава сериозната заявка: “Ще те закачим!”.

През годините, тримата рапъри са ни доказали, че могат да творят във всички посоки и жанрове, но в „Откачалки“ са в утвърдения си трап стил. V:RGO открива с впечатляващо заплетени рими и мелодичен припев, Boro Purvi за пореден път реди история с лирики и “Старият” Krisko потвърждава завръщането си. Новият сингъл е създаден да се върти трайно в съзнанието на феновете още след първото слушане. Запомнящият се ритъм върви в унисон със също толкова атрактивен и грабващ вниманието клип. Целият сюжет се развива по родното ни Черноморие и всеки от тримата артисти има своята роля. Освен V:RGO, Boro Purvi и Krisko във видеото виждаме още куп популярни лица и инфлуенсъри като съпругата на V:RGO - Mishell, Emil TRF, Saffrona, Emil Conrad, Изабел Овчарова (Izieqka), Атанас Мишев (Nasi_svej) и други.

“Исках свежа и лятна колаборация, с която да зашеметим всички, идеята се зароди сама и всичко стана много скоростно. Заснехме клипа за един ден и благодарение на всички замесени дори създадохме TikTok тренд, който ще е “Най-трудният танц в България” и нямам търпение да видите и това.” споделя V:RGO за проекта. 

Лириките в трака са комбинация от писането на тримата артисти Виктор Йорданов - V:RGO, Борис Мравков - Boro Purvi и Кристиян Талев - Krisko. Музиката и аранжиментът в проекта са резултат от съвместната работа на V:RGO, D. Ganchev, Krisko и RayOffkey. А абстрактният видеоклип в деветдесетарски стил е дело на Stressko. 

„Откачалки“ излезе днес, 01/08, ексклузивно в ефира на радио и телевизия The Voice, както и в официалния YouTube канал на V:RGO. Издава се от MUZE Music.

The Voice - We Love Music

krisko new4u v:rgo Боро Първи boro purvi летен хит Криско Откачалки otkachalki
Сподели
Свързани новини