Wishlist
Benny Blanco, Halsey & Khalid
Benny Blanco, Halsey & Khalid
Eastside
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Боро Първи и Ани Пунчева очакват бебе

Боро Първи и Ани Пунчева очакват бебе

Той публикува снимки, на които се вижда бременната Ани

02 Май 2024
Боро Първи и Ани Пунчева очакват бебе

Боро Първи обяви, че ще става баща. В Instagram хитмейкърът публикува снимки с неговата съпруга - художничката Ани Пунчева, на която се вижда, че тя е бременна. На един от фотосите има и диня, която показва, че красавицата е в напреднала бременност.

„имаме много успешни проекти зад гърба си.. но сега следва най-важния 😅 светли празници и се кефете на живота 👨‍👩‍👦“, гласи текстът към публикацията.

След щастливата новина и очакваното бебе коментарите в Instagram профила на Боро Първи заваляха, а част от феновете очакват „Боро втори“:

„Боро втори in the making ❤️“, пише @cockudev

„Честито,Ани!❤️ Дано да бачка много като баща си.😄“, допълва @knikolova_
 

„Боро Втори loading… 🙌“, споделя и @alexanderavramov

„Ле-ле! Чудна новина! Леко бременеене и едно страхотно,пухкаво БОРОвче на финал! 🙌❤️“, пожелава @gal3t0

Припомняме, че през септември миналата година Боро и Ани се ожениха в двореца в Балчик. На щастливото събитие присъстваха най-близките приятели и колеги на двамата влюбени. Фотографът Борис Михайлов запечата най-хубавите моменти от събитието в снимки и сподели част от тях в Instagram профила си.

В края на 2023-та, когато Meta активираха новата социална мрежа Threads за България и Европа Боро Първи бе един от първите, които се присъединиха, а потребителите го обявиха за „Президентът на Threads”. Тогава той сподели в интервю за The Voice, че е решил да се активизра и там, защото е имал профил в Twitter преди години, но му е бил хакнат. Какво още разказа може да си припомните в секция „Предавания | THE VOICE BACKSTAGE”.

The Voice - We Love Music!          

родители баща семейство Боро Първи boro purvi Ани Пунчева
Сподели
Свързани новини