Wishlist
Начало / Новини / Виктория с нова песен „How to Ruin a Life” с участието на актьора Филип Буков

Виктория с нова песен „How to Ruin a Life” с участието на актьора Филип Буков

22 Юли 2022
Виктория с нова песен „How to Ruin a Life” с участието на актьора Филип Буков

Певицата Виктория представи новата си песен „How to Ruin a Life”. Българските и международните ѝ фенове вече могат да я слушат в YouTube, Spotify, Deezer, Apple Music и Tidal.

На обложката на „How to Ruin a Life” Виктория си партнира с популярния млад български актьор Филип Буков. Той участва в сериалa „Татковци“ и е спряган за новия „Ерген“ в хитовото риалити, излъчено за първи път в България тази пролет.

Виктория споделя за песента: „Дълго работихме по този сингъл и съм много щастлива, че най-накрая можем да го споделим със света. Много от моите фенове, колеги и приятели са изненадани как звучи „How to Ruin a Life“ и ме виждат в по-различна светлина. В друга светлина съм и във фотосесията за клипа. На мотор и с екранен партньор. Това нямаше да бъде възможно без подкрепата на Хонда България и участието на Филип. Много съм благодарна на всички, които направиха „How to Ruin a Life”  реалност.“

Виктория допълва: „Не се изненадвайте да ме виждате на мотор. Карам курсове и се надявам скоро да имам и свой.“

Песента на Виктория „How to Ruin a Life” вече е в българския и международен радио ефир. Певицата на Ligna Studios ще има възможност да я изпее на живо пред международна публика по време на предстоящите си участия в Португалия и Дания и пред българските си фенове по време на участията си в страната лятото.

Музиката и текста на „How to Ruin a Life” са дело на Виктория, шведските композитори Оливър Бьорквал и Хелена Ларсон, както и американката Софи Хинтц.

Официалното аудио на песента „How to Ruin a Life“ в YouTube:

нова песен виктория филип участието how life ruin актьора буков
Сподели
Свързани новини