Wishlist
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Overdrive
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Виктория донесе коледно настроение в София с нетрадиционен концерт из улиците на града

Виктория донесе коледно настроение в София с нетрадиционен концерт из улиците на града

24 Декември 2020
Виктория донесе коледно настроение в София с нетрадиционен концерт из улиците на града

Певицата Виктория зарадва жителите на София с коледен концерт на колела из улиците на града. В продължение на два часа тя обиколи центъра на столицата със своя празничен музикален бус, за да донесе настроение на всички, които очакват с нетърпение най-светлите празници. Българският представител на Евровизия изпълни най-големите си хитове от 2020 година - „Tears Getting Sober“, “Alright” и ”Ugly Cry”, както и кавъри на популярни коледни песни. 

Коледният концерт на колела:

Виктория сподели с вълнение след концерта в неделя: "Много искахме с тази идея да зарадваме хората по улиците на София. В тези трудни времена всички имаме нужда да се случи нещо позитивно. Сигурна съм, че с нашия коледен бус успяхме да усмихнем, както случайните минувачи, които неочаквано попаднаха на него, така и всички фенове и приятели, които очакваха концерта. Въпреки дистанцията, много минувачи се включиха в забавлението с танци и снимаха коледния бус, а след концерта дори получих невероятна изненада - букети от фенове, който бяха доставени до дома ми на следващия ден. Много ми се иска отново да направим такъв концерт.“

Виктория беше първият артист в България, който изнесе онлайн концерт от дома си в София още на 28 март. Коледният ѝ концерт на колела обаче я приближи още по-близо до феновете на хубавата музика, а събитието се реализира с подкрепата на генералния спонсор на Евровизия България 2021 iCard, както и с помощта на Purina Pro Plan и Юнимастърс. 

Певицата продължава с подготовката си за конкурса Евровизия 2021, където ще представи България пред близо 200 милиона зрители. На 20 ноември беше премиерата на една от потенциалните песни, които Виктория може да изпълни на сцената в Ротердам – „Ugly Cry“. Песента задържа лидерската позиция в най-престижната класация за български хитове BG Voice Top10.


Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18, 20 и 22 май. Зрителите могат да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22 часа. 

концерт виктория софия донесе коледно настроение нетрадиционен улиците града
Сподели
Свързани новини