Wishlist
Tommy Richman
Tommy Richman
Million Dollar Baby
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Виктория пее за България! Тази вечер е големият финал на Евровизия 2021

Виктория пее за България! Тази вечер е големият финал на Евровизия 2021

22 Май 2021
Виктория пее за България! Тази вечер е големият финал на Евровизия 2021

Тази вечер е големият финал на Евровизия 2021. Шоуто ще бъде излъчено на живо от Ротердам по БНТ 1 от 22:00 часа. Талантливата Виктория е един от големите фаворити за класиране в топ 5 във финала, където ще изпълни песента “Growing Up is Getting Old” под номер 17. Екипът на радио и телевизия The Voice ще проследи музикалната надпревара и ще те държи в течение с всичко най-интересено в нашите социални мрежи - Facebook, Instagram и Viber общността ни. Победителят ще обявим в сайта ни www.thevoice.bg веднага след като стане ясно кой е. Стискаме палци на Виктория Георгиева и вярваме, че тя може да донесе победа за България.

За Виктория ще могат да гласуват зрителите в цяла Европа и българите в чужбина. Всички наши съграждани, които живеят на Стария континент и Австралия, ще мога да гласуват за България в прозореца за вот след изпълнението на всички песни. Те трябва да гледат шоуто по месните обществени телевизии и могат да гласуват само с карти от държавата, в която живеят. 


Изпълнението на Виктория от полуфинала на Евровизия:

Виктория получи огромна подкрепа от популярни българи от сферата на музиката, спорта и шоубизнеса. Сред тях са Мария Бакалова, Христо Стоичков, Б.Т.Р., Юлиян Костов, Люси Дяковска, Рафи, Орлин Павлов, Алекс Петканова, както и десетки други звезди.

Музикалното видео на българската песен “Growing Up is Getting Old”

вечер евровизия българия виктория 2021 пее тази големият финал
Сподели
Свързани новини