Wishlist
Начало / Новини / Виктория и Филип Буков с драматичен скандал във видеото на „How to Ruin a Life”

Виктория и Филип Буков с драматичен скандал във видеото на „How to Ruin a Life”

Тя изпълни песента пред многохилядна публика на концертите от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 в Бургас и София

23 Ноември 2022
Виктория и Филип Буков с драматичен скандал във видеото на „How to Ruin a Life”

Певицата Виктория представи новото си музикално видео към песента „How to Ruin a Life”. В лентата участва популярният актьор Филип Буков, а сюжетът на видеото включва драматична история между екранната двойка. Виктория споделя развълнувано:

„Във видеото на “How to Ruin a Life” влизам в роля, за която имах нужда от истинска актьорска подготовка. С талантлив партньор на екрана, какъвто е Филип Буков, влизането в образ стана по-лесно отколкото си го представях. Благодаря на всички фенове, които чакаха с интерес видеото към „How to Ruin a Life” още от лятото и за подкрепата от страна на BNK Wines. За всички, които не спряха да ми пишат през тези месеци, имаме и малка изненада в края на видеото. Историята ще продължи и през декември!

Премиерата на „How to Ruin a Life” на Виктория, която доби популярност в Европа с участието си на Евровизия 2020 и 2021, беше през юни. Тя я изпълни пред многохилядна публика на концертите от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 в Бургас и в София. Песента се превърна в един от българските радио хитове на лятото. Певицата на Ligna Studios имаше възможност да представи песента на живо и на други концерти във Варна и Пловдив. 

Музикалното видео на Виктория е режисирано от Виктория Караколева от Mooncut Film Studio, а зад камерата застава Дамян Димитров. Музиката и текста на „How to Ruin a Life” са дело на Виктория, шведските композитори Оливър Бьорквал и Хелена Ларсон, както и американката Софи Хинтц. 

виктория victoria new4u how to ruin a life филип буков
Сподели
Свързани новини