Wishlist
Martin Garrix, David Guetta, Jamie Scott
Martin Garrix, David Guetta, Jamie Scott
So Far Away
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / VESSOU с нов проект "Alo" и лейбъл зад гърба си

VESSOU с нов проект "Alo" и лейбъл зад гърба си

30 Януари 2020
VESSOU с нов проект "Alo" и лейбъл зад гърба си

Той е само на 21, а вече е един от най-обещаващите изпълнители и автори на българската музикална сцена. Роден в Бургас, с произход разделен между България и Русия (внук е на нашумялата във втория сезон на X Factor рускиня Людмила Йовчева – Мама Люси), Веселин Николов - VessoU от малък мечтае да има собствено студио и музикална кариера. За да си купи компютър, колони и микрофон, се налага да работи много неща, включително като сервитьор и склададжия. Пише първата си песен, когато е на 15 години. В началото няма нито средства, нито подкрепа от когото и да е, но има талант, страхотно чувство за хумор и инат да си постигне мечтата. 


Името му започва да става разпознаваемо още когато пуска парчето „Махленската“. Видеото му към днешна дата има над 7 млн. гледания в YouTube. Следват песните “Въй“, „Vida Loca”, „Hesoyam”, както и съвместното му парче с Dim4oU - “Паля“, с което достига близо 9 млн. гледания в YouTube.  Преди три месеца излизат и  последните му два сингъла „Сам“ и „До мен“. И двата постигнаха завиден успех и се изкачиха до №1 в BG VOICE Top10. Прекрасна равносметка за VessoU, който сам успява да си отгледа многобройна вярна публика от последователи. 

 

През 2019-та година той започва активна комуникация с Pavell от дуото Pavell & Venci Venc’. Pavell го кани в студиото на „Вирджиния Рекърдс“ и за няколко часа правят заедно два демо записа, единият от които с участието на Михаела Маринова. Събитията след това се развиват бързо. Pavell e един от най-добрите музикални продуценти и автори на музика у нас, важна част от творческия екип на „Вирджиния Рекърдс“, на чийто инстинкт за музика Саня Армутлиева се доверява. В края на декември той й представя VessoU и в началото на януари „Вирджиния Рекърдс“ подписва договор с талантливия бургазлия. Компанията поема ангажимент да го развива и като автор и музикален продуцент.


„До момента правех всичко сам и видях колко е трудно. Имам големи цели и осъзнах, че без екип трудно ще ги осъществя. Сега съм част от „Вирджиния Рекърдс“ и вярвам, че заедно ще постигнем много.“, споделя VessoU.


 „Щастлива съм, че VessoU стана част от нашия отбор, защото има потенциал не само като изпълнител, но и като музикален продуцент и автор на музика и текстове. Супер работлив, дисциплиниран, остроумен и артистичен – с удоволствие ще го подкрепяме оттук нататък“, казва Саня Армутлиева, управляващ директор на „Вирджиния Рекърдс“.


 „Ало“ е най-новият проект на VessoU, по който работи заедно с Whipoff. Видеото към парчето е заснето от Христо Русев – Hrvisuals. 


нов проект зад vessou alo лейбъл гърба
Сподели
Свързани новини