Wishlist
Начало / Новини / Vessy Boneva роди първата си рожба

Vessy Boneva роди първата си рожба

04 Октомври 2020
Vessy Boneva роди първата си рожба

Веси Бонева и Явор Велчев - Yavi станаха родители на първата си рожба. На 30 септември се е родил прекрасен син на име Дариел. Щастливата новина съобщиха изпълнителите днес във Facebook. За бременnостта на Vessy се разбра при излизането на видеото към "Остани". В последния кадър видяхме коремчето на изпълнителката, което бе ясен знак, че очаква дете.

VESSY BONEVA Е БРЕМЕННА. ЩАСТЛИВАТА НОВИНА ИДВА ОТ НОВИЯ Ѝ КЛИП "ОСТАНИ"

В социалните мрежи Vessy публикава снимка на бебето и часът на раждането, придружени с текст: "Най-щастливото събитие в нашия живот - Дариел Яворов Велчев проплака за първи път на 30.09.2020 от златните ръце на д-р Aleks Kobakov и д-р Iliana Hristova Mazneikova точно в 15:27 минути!  Заедно с Yavor Velchev сме на седмото небе от щастие и вече малкото ни съкровище си е вкъщи живо и здраво!  Благодарим от сърце на целия екип на АГО към МБАЛ "Света София" ЕООД град София ,които се погрижиха за мен и Дари с изключителен професионализъм и всеотдайност!  Живота за нас започна отначало, чувството е неописуемо!"

Бащата Явор Велчев - Yavi също сподели публикация, в която виждаме снимка на малкия Дариел и питка с надпис "Добре дошъл, Дариел".:


Екипът на радио и телевизия The Voice пожелава много семейно щастие и красиви мигове на Веси и Явор! 

Снимка: Facebook/Vesela Boneva

първата роди vessy boneva рожба
Сподели
Свързани новини