Wishlist
Начало / Новини / Stellar & Тео с нов проект “Къде ли /Прела Баба/”

Stellar & Тео с нов проект “Къде ли /Прела Баба/”

13 Май 2021
Stellar & Тео с нов проект “Къде ли /Прела Баба/”

STELLAR & ТЕО са дует, който „случайността“ събира. Запознават се по време на общ проект, а вече имат и първа собствена песен. Сега младите изпълнители изненадват с мелодия, вдъхновена от много популярна творба. Новият им проект е озаглавен “Къде ли /Прела Баба/”

Това е песен за кръговрата на живота, която насърчава приемствеността между различните поколения. Независимо от възрастта, всеки човек се стреми към своето усещане за любов“, споделят STELLAR &ТЕО. 

Изпълнителите избират премиерата да бъде през Април, защото това е месец, символизиращ новото начало и любовта. Новият сингъл е по текст на Evangeline, а музиката и аранжиментът са на хитовия композитор Светлин Къслев. 


Идеята за “Къде ли /Прела Баба/” хрумва на STELLAR & ТЕО по време на съвместно пътуване. Те не на шега споделят, че когато пътуват заедно се раждат най-оригиналните им щури, творчески идеи. 

Режисьор на видеото към песента е Александър Моллов. Той реализира съвместните проекти с Дует Каризма, Нина Николина, Гери-Никол и др. Сензацията в клипа е участието на една очарователна дама, а именно Олга Анастасова. В клипа тя се превъплъщава в забавна, енергична баба. Тя стопля сърцата на зрителите с танци, докато си шета из вкъщи .

Танцът е символ на приемственост, затова в клипа участват и младите танцьорки от школата на талантливия Милен Данков. Той обогатява клипа със своята оригинална хореография, в която за момент се включват STELLAR & ТЕО. 

Стелар и Тео са дует, който съдбата събира по време на пандемия. Стелар завършва НМА „проф. Панчо Владигеров“, специалност поп и джаз пеене при проф. Стефка Уникян. Тя пее 5 години в група „Метробенд“ в Южна Корея, в която е пяла и Жана Бергендорф. Там талантът и е забелязан от световно известния бейзболист Хенри Соса. С негова подкрепа тя записва няколко авторски песни в Доминикана.

Тео завършва ПУ „Паисий Хилендарски“, специалност поп и джаз пеене при Мая Бошева. Стипендиант е от майсторския клас на Милчо Левиев и Вики Алмазиду. Финалист от Х-Фактор България с Квартет Белканто .

нов проект stellar тео къде прела баба
Сподели
Свързани новини