Wishlist
Tommy Richman
Tommy Richman
Million Dollar Baby
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Рут Колева с нов проект "All The Guys"

Рут Колева с нов проект "All The Guys"

28 Ноември 2020
Рут Колева с нов проект "All The Guys"

„След като са ме гледали или са чели за мен, много хора мислят, че знаят каква съм, те нямат никаква представа коя съм всъщност…“ Рут Колева избухва с поредния си музикален пожар, запален 3 месецa след успеха на "On My Wa"y и дошъ  5  месеца след фурора на Candy Coated. "All The Guys" ѝ осигурява ексклузивитет една от най-големите американски телевизии, като песента е обявена в месечния прес релийз на канала, още преди официалното й представяне. Проектът вече е част от най-престижната класация за българска музика BG Voice Top10. В петък, 27 ноември, тя влезе като ново предложение. Ден по-рано пък бе представена в предаването Planet Voice с BallaN, а скоро интервюто ще е достъпно на нашия сайт.

Макар песента да е много лична и интимна, Рут казва: „All The Guys не е музикален спомен за „всички онези момчета“. Написана е за случващото се в  живота ми - онова, което другите не виждат, а  не толкова, че имам проблем с "лошите момчетата“. През  годините съм била обект на публично обсъждане, звезда в жълтата преса и главен герой в клюкарски истории, които са много далеч от мен- и като човек, и като артист.  All The Guys е за онази истина, която трябва да оцелее, след предразсъдъците и наложените табута“. 

Рут споделя, че пише песента, заедно със своя близък приятел от Лос Анджелис- Тиен Нгуен, по време на негово гостуване в България. Музиката и текстът се раждат след разговор за живота, за ценностната система в обществото, за фалшивите правила и стигмите, които явно изграждат публичния облик на човека и артиста.  Продуцент отново е Kan Wakan - Георги Линев, който продуцира и  албума й "Confidence. Truth". 


"All The Guys" със сигурност скоро ще се изпълни на живо и в легендарното заведение на бащата на Lady Gaga  “Joanne Trattoria”. Отскоро Рут Колева е специален артист, поканен лично от Джо Джерманотта за регулярни концерти в ресторанта. Срещата между тях се случва, след като Джерманотта попада на концерта на Рут със Софийската филхармония, в интернет. Пише й, впечатлен от начина по който преживява музиката и скоро след това българката става част от неговата специална програма, заедно с номинирания за “Грами” басист Петър Славов и китариста Марсио Филомена- и двамата възпитаници на колежа в Бъркли. ( Явно самата Лейди Гага одобрява музикалния вкус на баща си и селекцията му за изпълнители, след като коментира възторжено в социалните мрежи видео от концерт на Рут).  

the нов all проект рут колева guys
Сподели
Свързани новини