Wishlist
Alan Walker, Daya
Alan Walker, Daya
Heart over Mind
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Danny Levan с нов проект в ефира на The Voice - "Ти Ли Си"

Danny Levan с нов проект в ефира на The Voice - "Ти Ли Си"

31 Октомври 2020
Danny Levan с нов проект в ефира на The Voice - "Ти Ли Си"

Новата песен и видео на Danny LEVAN „ТИ ЛИ СИ“ откриват есенния музикален сезон с вдъхновяващо послание за промените, които настъпват в отношенията и връзките между хората. Колко често си задаваме въпроса „ТИ ЛИ СИ“ на човека, който познаваме, на който сме отделели месеци и години, за да ни обича или разочарова.

„ТИ ЛИ СИ“ е с модерно звучене, което ще ви накара да танцувате, но с мисъл към хората, които обичате или тези, които сте „изпуснали“ от живота си. Слушайки песента екипът ви гарантира романтично пътешествие към вашата душа и сърце с което да изразите искрените си желания. „Надявам се, че с новата песен и видео ще накарам повече хора да започнат да говорят и да споделят помежду си, както за хубавите моменти в живота така и да решават с много любов проблемите в своите връзки.“, споделя DANNY LEVAN. Скоро Danny ще разкаже повече в интервю, което може да гледаш в Planet Voice следващата седмица.


Успешен и доказан екип стои зад реализацията на новата песен на DANNY LEVAN: музиката е на Хриси Пачалова и Кирил Димитров, текста е на Ангел Проданов и Хриси Пачалова, а аранжимента е на Панчо Карамански.

Видеото ще ви заведе в душата на всеки, който се чувства докоснат и разочарован от любовта. За терен на снимките режисьора Павлин Иванов- Bashmotion използва спортния комплекс на Техническия университет в София,  в който изключително стилно DANNY LEVAN ни допуска до неговия свят на сенките от любов и разочарования. Във видеото участват и танцьорките от „NEXT Generation“ с хореограф Росица Терзийска. Елегантната и стилна визия на костюмите във видеото е дело на Живко Жечев и модна къща „Парушев“.

В петък, 06 ноември, "Ти Ли Си" ще бъде добавена като ново предложение в най-престижната класация за българска музика BG Voice Top10 по радио и телевизия The Voice.

the voice нов проект ефира danny levan
Сподели
Свързани новини