Wishlist
Sophie Ellis-Bextor
Sophie Ellis-Bextor
Murder On The Dancefloor (PNAU Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Venci Venc’ отговаря на Pavell с емоционален самостоятелен проект „Аз или нас“

Venci Venc’ отговаря на Pavell с емоционален самостоятелен проект „Аз или нас“

23 Октомври 2020
Venci Venc’ отговаря на Pavell с емоционален самостоятелен проект „Аз или нас“

След като преди броени дни Pavell пусна „Топъл чай“, песен, в която другата половина на супер успешния тандем Pavell & Venci Venc’ липсва, сега Venci Venc’ изненадва със свой собствен емоционален проект - „Аз или нас“

Това парче е родено от искрена емоция и момент на тъга. Често отвръщаме на човека до нас с инат и мълчание, а това не е формула за щастие. Мислим си, че наказваме някого, а всъщност наказваме себе си. В „Аз или нас“ има любов и надежда, поне за мен изборът е ясен. Много ми е скъпа тази песен“, споделя той. 


По музиката на „Аз или нас“ Venci Venc’ работи с братята Пламен и Иво Добреви, които вече се утвърдиха като едни от най-добрите млади автори у нас, особено след като си поделиха с Pavell & Venci Venc’ наградата за най-добра песен за „Не бих могъл“, с участието на Любо Киров. Pavell също се включва във финализирането на продукцията на новото парче на Venci Venc’.

Видеото към „Аз или нас“ е създадено от Jeason Brad Lewis, снимано е близо до село Гургулят, на 40 километра от София, под интересните форми на паметник на културата. Няколко часа преди снимките Venci Venc’ се разделя с косата си и в клипа се появява съвсем различен.  

В момента Pavell & Venci Venc’ финализират следващия си съвместен проект, който ще излезе до края на годината.

проект pavell venci venc отговаря емоционален самостоятелен или нас
Сподели
Свързани новини