Wishlist
Начало / Новини / Jesy Nelson стартира самостоятелна кариера

Jesy Nelson стартира самостоятелна кариера

17 Март 2021
Jesy Nelson стартира самостоятелна кариера

Jesy Nelson потвърди информациите, че ще гради самостоятелна кариера, след като британски медии съобщиха, че е подписала договор със световна мениджърска компания. 

Певицата напусна внезапно Little Mix в края на 2020 г. Тогава беше обявено, че решението ѝ да се оттегли е взето с цел да се фокусира върху психичното си здраве. 

Изглежда изпълнителката е използвала краткото време оттогава доста пълноценно, защото вече е готова да се завърне в светлината на прожекторите, при това самостоятелно, с подкрепата на компанията YMU, която работи със звезди като Take That и DJ Steve Aoki. 

"Много се вълнувам да се присъединя към YMU и нямам търпение да отворя следващата глава от кариерата ми", каза Jesy в изявление. 

Новината беше обявена само няколко седмици, след като в интернет се появиха снимки на изпълнителката в звукозаписно студио с продуцентите Patrick Jordan Patrikios и Sunny. 

Преди дни бившата колега на Jesy от Little Mix, Leigh-Anne Pinnock, също подписа договор за самостоятелна кариера с PR агенцията Satellite 414. Тя обаче увери, че остава част от групата. 

*Снимка: Instagram

jesy стартира nelson самостоятелна кариера
Сподели
Свързани новини