Wishlist
Начало / Новини / V от BTS пусна първата песен от дебютния си солов албум

V от BTS пусна първата песен от дебютния си солов албум

10 Август 2023
V от BTS пусна първата песен от дебютния си солов албум

V от BTS представи първата песен от дебютния си солов албум "Layover". 

Нежното изпълнение се казва "Love Me Again" и идва с видео, в което вокалистът пее караоке, но в пещера. 

Още утре певецът ще сподели и още едно парче от предстоящия албум - "Rainy Days".

Мини колекцията ще излезе на 9-и септември. В същия ден ще получим и видео към сингъла "Slow Dancing". 

Според описанието на песните "Rainy Days" ще се заиграе със "сърдечните струни" на слушателя, докато "Slow Dancing" наподобява романтично соул парче от 70-те години, което създава усещане за непринуденост и свободен дух. Ще има и пиано версия на "Slow Dancing", а също и поп/R&B трак със заглавие "For Us". Тракът "Blue" пък е вдъхновен от R&B звученето от "старата школа" но с добавени по-съвременни елементи. 

V е работил по албума с Min Hee-jin, изпълнителен директор на лейбъла на кпоп групата NewJeans. Преди това той е бил творчески директор на една от най-големите музикални компании в Южна Корея, SM Entertainment, където е работил с някои от най-популярните кпоп групи, сред тях Girls’ Generation, SHINee, f(x), EXO и Red Velvet.

Въпреки че "Layover" ще отбележи първото официално солово издание на V, преди това той е споделял множество свои парчета чрез страницата на BTS в Soundcloud, като "Winter Bear" и "Snow Flower". Издавал е песни и за корейски сериали, включително "Sweet Night" от "Itaewon Class" и "Christmas Tree" от "Our Beloved Summer". 

албум bts v layover love me again
Сподели
Свързани новини