Wishlist
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Lovers In a Past Life
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Sia издаде албума „Reasonable Woman“

Sia издаде албума „Reasonable Woman“

07 Май 2024
Sia издаде албума „Reasonable Woman“

„Sia не забавя темпото, очевидно може да напише три хита преди закуска. Новият солов албум е пълен с типичния за австралийката микс от тропически поп, хип-хоп, хаус и нотка ска, съчетани с нейния отличителен, извисяващ се глас и усет за впечатляващото.”

“Не е неразумно да се каже, че „ Reasonable Woman “ е звученето на Sia , която се чувства комфортно и рядко превключва от трета скорост, но имайте предвид: нейната трета скорост е много по-висока, отколкото повечето артисти някога са мечтали.” 
-Associated Press 

Глобалната суперзвезда Sia издаде първия си истински албум от 2016 г. насам – „Reasonable Woman“, чрез Atlantic Records. Албумът, изпълнен с вида поп съвършенство, което само Sia може да създаде, включва песни от по-високо ниво като „Fame Won’t Love You” с участието на Paris Hilton, денс хита „Dance Alone“ с участието на Kylie Minogue и “Incredible” с участието на Labrinth, заедно с нечувани досега песни като “Immortal Queen” с участието на Chaka Khan, която наскоро застана до Sia на церемонията по въвеждането в Залата на славата на рокендрола през 2023 г. Друг забележителен хит е "Champion " с участието на Tierra Whack, Kaliii и Jimmy Jolliff.

Издадените до момента песни от „Reasonable Woman“ вече са събрали над 200 милиона стриймвания в световен мащаб. “Gimme Love” получи платинен сертификат във Франция и златен в Белгия още преди записът да излезе.

Миналата седмица Sia получи награда APRA за най-слушано австралийско издание в чужбина. 

В допълнение към гост-изпълнителите, албумът, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, е създаден заедно с безброй невероятни сътрудници, продуценти, съавтори, инженери, звезди от поп пейзажа. Списъкът включва: Jesse Shatkin, Greg Kurstin, benny blanco, Jim-E Stack, Rosalía, bülow и други.

На света няма друг артист като Sia. Опитайте да се сетите за изпълнител, превърнал се от инди-поп певец в глобална поп суперзвезда за малко повече от десетилетие в своята кариера. Опитайте се да си представите същата тази глобална поп суперзвезда да пише и продуцира музика за някои от най-емблематичните звезди на нашето време. И тогава помислете как Sia Furler е натрупала толкова много стриймвания и хитове (6 в „Billions Club“ на Spotify до момента…) като същевременно никога не показва лицето си, никога не прави компромис с артистичната си визия и никога не позволява някой друг да ѝ казва какво означава да си поп звезда. 

Удивително е да си представим, че някой артист може да постигне дори само едно от тези неща, да не говорим за всичките заедно, в хода на кариера, която продължава да достига нови висоти. Струва си да се повтори: в света няма артист като Sia.

The Voice - We Love Music!          

sia нов албум reasonable woman
Сподели
Свързани новини