Wishlist
Начало / Новини / CKay издава втория си албум „EMOTIONS“

CKay издава втория си албум „EMOTIONS“

21 Октомври 2024
CKay издава втория си албум „EMOTIONS“

Глобалната афробийт сензация CKay се завръща с дългоочаквания си втори албум „EMOTIONS“. След одобрения от критиката дебют „Sad Romance“ през 2022 г., CKay се развива както музикално, така и емоционално, предлагайки на слушателите интимно изследване на личното израстване, любовта и тънкостите на човешките взаимоотношения в единадесет завладяващи песни. Албумът излиза благодарение на Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music за България.

С „EMOTIONS“ CKay продължава да бъде пионер в своя уникален емо-афробийт жанр, преосмисляйки своя звуков пейзаж чрез смесване на традиционните африкански инструменти със съвременни електронни текстури. Флейтата “Oja”, символ на африканското наследство на CKay, се вплита в албума заедно с перкусионния ритъм на дървения барабан, като допълнително задълбочава емоционалния резонанс на неговите текстове.

„В основата си албума „EMOTIONS“ е за уязвимостта и израстването. Това е моментна снимка на това къде съм бил и накъде отивам, както като артист, така и като човек“, споделя CKay. „Исках да създам нещо, което се чувства универсално, но дълбоко лично – нещо, което говори на сърцето.“

С албума „EMOTIONS“ CKay иска да изгради свят, в който афробийта се пресича с интроспективно разказване на истории. Албумът се задълбочава в теми за личностно израстване, културна идентичност и емоционална уязвимост, като всяка песен предлага поглед към развиващите се мисли на CKay за любовта, живота и славата.

Обложката на албума, включваща CKay като централна фигура на фона на Марс, говори за неговото усещане за непокорство и сила, като същевременно създава място за емоционално осъзнаване – двойственост, която капсулира същността на „EMOTIONS“.

Траклист:

1. THAT FEELING
2. EGWU EJI
3. RIDE OR DIE?
4. IN MY BED *FOCUS TRACK*
5. FALL IN LUV
6. DORIME (Feat. Ty Dolla $ign)
7. WAHALA (Feat. Olamide)
8. IT'S TRUE (Feat. Nora Fatehi)
9. MYSTERIOUS LOVE
10. VANITY (Feat. Olamide)
11. THE FINAL BOSS

The Voice - We Love Music

ckay нов албум emotions
Сподели
Свързани новини