Wishlist
Начало / Новини / CKay издава сингъла "In My Bed"

CKay издава сингъла "In My Bed"

02 Октомври 2024
CKay издава сингъла "In My Bed"

За пореден път нигерийската музикална звезда CKay, ни удостои с най-новия си сингъл "In My Bed". Тази завладяваща мелодия е най-новата за годината, след поредица от наскоро пуснати песни. Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

След издадените му по-рано песни „Egwu Eji“, „Wahala“ , “MYSTERIOUS LOVE” и “IS IT YOU?”, сингъла “In my bed” e петото ново парче за тази година. Емо-афробийт певеца демонстрира своята гъвкавост и възможности през цялото това най-ново парче, оставяйки феновете нетърпеливи за още музика.

Като част от страхотната дискография на CKay, "In My Bed" го поставя, като вероятно най-завладяващия изпълнител от Нигерия. Тази песен продължава в ритъма на неговите запомнящи се мелодии, всяка от които показва неговата адаптивност и капацитет да прави музика, която отеква сред публиката.

Опитайте се да не пропускате това зашеметяващо мелодично изживяване с най-новото произведение на изкуството на CKay, „In My Bed“, част от албума му “EMOTIONS”, който ще излезе на 18 октомври.

The Voice – We Love Music!    

сингъл ckay in my bed
Сподели
Свързани новини