Wishlist
Начало / Новини / Avril Lavigne издава първия си албум с най-големи хитове

Avril Lavigne издава първия си албум с най-големи хитове

12 Май 2024
Avril Lavigne издава първия си албум с най-големи хитове

Броени дни преди началото на американското си турне, осемкратно номинираната за "Грами" звезда Avril Lavigne обявява първия си албум Greatest Hits, който ще излезе на 21 юни. Колекцията включва 20 любими на феновете парчета, които певицата ще представи в поредица от незабравими концерти през 2024 г. Турнето ѝ The Greatest Hits стартира в сряда, 22 май, във Ванкувър.

Освен премиерата на компилацията през юни, четири от студийните албуми на Avril - "Under My Skin", "Best Damn Thing", "Goodbye Lullaby" и "Avril Lavigne" - ще бъдат издадени за първи път на винил, включващи бонус песни, които преди това са били достъпни само в дигитален формат.

Avril е влязла в музикалната историята, разбила е редица рекорди и си е проправила път като безкомпромисен артист. Освен че е продала 50 милиона албума по целия свят, тя има 8 номинации за "Грами" в категории като „Най-добър нов изпълнител“ и „Песен на годината“. През 2022 г. Lavigne получава своя звезда на Алеята на славата в Холивуд, а следващата година е добавена и на Алеята на славата в Канада.  

The Voice - We Love Music!         

нов албум avril lavigne
Сподели
Свързани новини