Wishlist
Nathan Dawe x Bebe Rexha
Nathan Dawe x Bebe Rexha
Heart Still Beating
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Taylor Swift ще получи докторат от Нюйоркския университет

Taylor Swift ще получи докторат от Нюйоркския университет

29 Март 2022
Taylor Swift ще получи докторат от Нюйоркския университет

Американската поп певица ще получи почетна докторантура от Нюйоркския университет.

Университетът ще почете певицата на 18 май, когато ще отпразнува завършването на випуските 2020, 2021 и 2022, на стадиона "Янки Стейдиъм" в Ню Йорк.

По време на сутрешната церемония, Swift ще получи своята докторантура и ще стане Доктор по Изящните изкуства. Тя ще се обърне към възпитаниците и гостите на церемонията от името на всички завършващи от випуск 2022.

"Обучението на тези класове беше прекъснато и изолирано от страховитата пандемия. Много малко абсолвенти заслужават по-голям празник от тях. Те се отличиха със своята твърдост, благоприличие и търпение", каза ректора на университета Andrew Hamilton.

"Ще се съберем отново на "Янки Стейдиъм" с подновено чувство на признателност към огромните постижения на нашите възпитаници и за да уважим техния характер и постоянство", добави Hamilton.

По-рано тази година в университета беше въведен курс на тема Taylor Swift, който се фокусира върху певицата и "нейната еволюция като музикален предприемач".

Миналата седмица, Swift разкри нова песен, чието заглавие е "Carolina" и е част от филмовата адаптация на популярната новела "Where The Crawdads Sing".

taylor swift получи университет докторат нюйоркския
Сподели
Свързани новини