Wishlist
David Guetta, Anne-Marie, Coi Leray
David Guetta, Anne-Marie, Coi Leray
Baby Don't Hurt Me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Taylor Swift раздаде по 3000 долара на някои от феновете си

Taylor Swift раздаде по 3000 долара на някои от феновете си

27 Март 2020
Taylor Swift раздаде по 3000 долара на някои от феновете си

Taylor Swift раздаде по 3000 долара на някои от феновете си, които са изпаднали в затруднено положение заради ограниченията, свързани с пандемията от коронавируса. Звездата прочела в социалните мрежи какво споделят някои от почитателите й и се свързала с тях чрез лични съобщения.

Swift поискала информация за акаунтите им в PayPal и впоследствие избраните от нея с изумление установили, че по сметките им са пристигнали 3000 долара.

Една от последователките й споделила в свой пост, че загубила единствените си приходи, след като коктейл барът, в който работела, в Disney World, щата Флорида, спрял работа за месец заради пандемията. След това Swift й писала и предложила да й плати сметките. "Бях в шок, изгубих ума и дума. Не можех да повярвам, че някой, на когото към гледала с обич и уважение толкова дълго време, ще протегне ръка към мен с такава щедрост", сподели 24-годишната фенка пред сп. "People". Младата жена уверява, че с помощта от певицата ще си плати сметките и вече е подала документите си в бюрото по труда и си търси нова работа.




Снимка: Instagram - @taylorswift





taylor swift феновете долара раздаде 3000 някои
Сподели
Свързани новини