Wishlist
Начало / Новини / Taylor Swift отваря музикалния си архив за феновете

Taylor Swift отваря музикалния си архив за феновете

24 Март 2021
Taylor Swift отваря музикалния си архив за феновете

Taylor Swift отваря музикалния си архив за феновете. Певицата съобщи, че тази седмица ще издаде първата песен от серията си "От архива". 

По думите на мегазвездата "You All Over Me (From The Vault)" е от презаписания албум "Fearless (Taylor’s Version)" и ще излезе в петък. 

Swift разкрива още, че в песента участва Maren Morris, продуцент е Aaron Dessner (който работи и по албумите "Folklore" и "Evermore", а съавтор е Scooter Carusoe.

"Едно от нещата, които много харесвам в песните "От архива" е, че те никога не са били издавани, затова мога да експериментирам и дори да включа моите любими артисти", казва певицата за партньорството си с Morris.

Това е поредното парче от големия проект на Taylor, а именно да запише наново целия си музикален каталог, след като загуби правата над песните си заради неколкократната им продажба, в която главно действащо лице беше Scooter Braun. Тя представи обновената версия на "Love Story (Taylor's Version)" дни преди Свети Валентин. По-рано изпълнителката съобщи, че е презаписала албума "Fearless" като "Fearless (Taylor's Version)" и е включила 6 неиздавани досега парчета от архива си. 

*Снимка: БТА

taylor swift феновете отваря музикалния архив
Сподели
Свързани новини