Wishlist
Начало / Новини / Taylor Swift се среща с оцелели от нападението в Саутпорт

Taylor Swift се среща с оцелели от нападението в Саутпорт

21 Август 2024
Taylor Swift се среща с оцелели от нападението в Саутпорт

Taylor Swift се срещна с някои от оцелелите от нападението в Саутпорт на един от концертите си от турнето „Eras“ на стадион Уембли.

Снимки, споделени от една от майките на жертвите в TikTok, показват, че певицата е отделила време да се срещне с дъщерите ѝ зад кулисите преди шоуто. Снимките показват Swift с двете момичета – едното от които изглежда има превръзка около лявата си предмишница – всичи те позират заедно с Taylor и нейната майка Andrea.

„Ти нарисува звезди около белезите ми 💫🥹 .... Най-големите благодарности на @Taylor Swift и нейната майка за това, че създадоха възможно най-вълшебната нощ за всички нас 🫶🏻 Благодаря ви, че донесохте на Хоуп и Отъмн чисто щастие снощи...”, пише в описанието на публикацията. 

Няма никакво потвърждение за това с колко от жертвите се е срещала Swift, но беше съобщено, че преди това тя се е свързала със семействата на жертвите, преди да се завърне във Великобритания, за да изнесе концерт на стадион „Уембли“ на 15 август.

На 29 юли три деца бяха убити при нападение с нож, извършено в уъркшоп по танци и йога на тема Taylor Swift на Харт Стрийт. Както съобщава Sky News, три от жертвите – шестгодишната Биби Кинг, седемгодишната Елси Дот Станкомб и деветгодишната Алис Дасилва Агиар – за съжаление починаха. За убийствата на трите деца е обвинен 17-годишен младеж.

Въпреки че Taylor не спомена нищо за инцидента на сцената в Лондон, според Sky News, звездата "се свърза лично със семействата" на засегнатите преди концертите.

След концертите в Лондон този месец,  Swift ще се върне в Северна Америка тази есен и ще завърши грандиозното си турне „Eras ​​Tour“ във Ванкувър, Канада в началото на декември.

@_samifoster You drew stars around my scars 💫🥹 …. The biggest thankyou to @Taylor Swift and her mum for making the most magical night possible for us all 🫶🏻 thankyou for bringing Hope & Autumn pure happiness last night & always 💗💗💗 #taylorswift #taylornation #erastour #swifties #andreaswift ♬ enchanted 1989 tour - swiftieoath

The Voice – We Love Music!   

турне нападение taylor swift eras Саутпорт
Сподели
Свързани новини