Wishlist
Sofi Tukker & Mahmut Orhan
Sofi Tukker & Mahmut Orhan
Forgive Me (Power Intro)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Публиката награди Taylor Swift с 8 минути овации

Публиката награди Taylor Swift с 8 минути овации

10 Август 2023
Публиката награди Taylor Swift с 8 минути овации

Taylor Swift беше във възторг от реакцията на публиката на нейния концерт във вторник. По средата на петото поредно шоу от турнето "Eras" на стадион SoFi в Ингълуд, Калифорния, след изпълнението на „Champagne Problems“, публиката я възнагради с почти 8-минутни овации.

"Какво да ви кажа след това?", казва Swift в отговор на аплодисментите в клипчета от трогателния момент. "Това беше толкова ненормално и красиво. Не знам какво да направя или да кажа".

"Мога да кажа, че аз, като всички други хора, вероятно ще преживея известно количество емоционални низходящи спирали през остатъка от живота си и в тези моменти можете да бъдете сигурни, че ще мисля за това, което току-що направихте. И ще се почувствам по-добре. Така че благодаря ви. Това беше невероятно.”

Шоуто отбеляза предпоследната вечер на Swift на стадион SoFi. С тези концерти завършва първия етап от турнето ѝ в САЩ. От 24-и август тя ще предприеме глобалното пътуване с множество международни дати в Латинска Америка, Азия, Австралия и Европа, преди да се завърне в Северна Америка през 2024 г.

"Ще прекарам няколко десетилетия, опитвайки се да намеря думи, с които да изразя как това ме накара да се почувствам“, добави звездата след бурните овации. „Опитвам се да се съвзема. Напълно изгубих контрол над мозъка си и вината е ваша. Просто ще "летя в облаците" през останалата част от шоуто, така че благодаря ви за това".
 

 

Първите пет нощи в SoFi бяха пълни със страхотни моменти, от магическото пеене на „Exile“ до емоционалната прегръдка по средата на шоуто, която Swift сподели с Bianka Bryant, дъщеря на покойния Kobe Bryant. Феновете получиха някои качествени изненадващи песни — „I Can See You“, „Maroon“, „Our Song“, „You Are in Love“, „Death by a Thousand Cuts“, „You’re On Your Own, Kid“, “Dress”, “I Know Places” и „King of My Heart“. Много знаменитости посетиха концертите, сред тях Lupita Nyong’o, Mindy Kaling, Brie Larson, Kesha, Gayle King, Charlize Theron, Meghan Markle, Cameron Diaz, Tiffany Haddish и Zoe Saldana.

 
турне taylor swift eras
Сподели
Свързани новини