Wishlist
Jax Jones ft. Raye
Jax Jones ft. Raye
You Don't Know Me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Taylor Swift пуска презаписаната версия на албума „1989“

Taylor Swift пуска презаписаната версия на албума „1989“

10 Август 2023
Taylor Swift пуска презаписаната версия на албума „1989“

Taylor Swift ще издаде очакваната с огромно нетърпение презаписана версия на петия си албум „1989“.

Певицата и автор на песни изнесе шестото си и последно шоу на стадион SoFi в Ингълууд, Калифорния снощи, с което завърши северноамериканския етап от турнето „Eras“ за тази година.

Към края на концерта Swift инструктира тълпата да погледне към големите екрани на сцената, на които се появи обложката на „1989 (Taylor’s Version)“.

Преработеният албум ще излезе на 27-и октомври, когато е деветата годишнина от премиерата на оригинала.

"Изненада!! „1989 (Taylor’s Version)“ е на път към вас 🔜!“, написа Swift в социалните мрежи, където публикува официалната обложка на предстоящия албум.

„Албумът "1989" промени живота ми по безброй начини и ме изпълва с такова вълнение да обявя, че моята версия ще излезе на 27-и октомври. За да бъда напълно честна, това е най-ЛЮБИМИЯТ презапис, който някога съм правила, защото пет от песните "From The Vault" са толкова луди. Не мога да повярвам, че някога са били изоставени. Но не за дълго!”.
 

Детайли за въпросните пет песни, които са останали в архива и не са намерили място в съдържанието на оригиналния албум, предстои да разберем. 

Преди концерта снощи феновете на певицата, които са известни с детективските си умения, посочиха, че датата на шоуто, изписвана в САЩ като 8/9, може да подсказва именно появата на "1989 (Taylor’s Version)". Преди да сподели новината на сцената, Swift загадъчно каза: „И така, сега сме в последната вечер от американския етап от „Eras Tour“. В осмия месец от годината, на деветия ден...”
 

Нейният официален уебсайт също беше променен, за да включва небесносин фон и анимирани птици преди обявяването. 

Оригиналното издание на „1989“ излезе през 2014 г. и в него звездата заложи на поп звук, вдъхновен от 80-те. Той включва хит синглите „Shake It Off“, „Blank Space“ и „Style“, всеки от които е сред основните песни във всичките концерти от турнето. 

Swift вече пусна „Fearless (Taylor’s Version)“, „Red (Taylor’s Version)“ и наскоро „Speak Now (Taylor’s Version)“. Тя започна проекта за презаписване на албумите, за да си върне авторските права върху първите шест колекции в кариерата си, обхващащи колекцията от 2006 г. с нейното име до „Reputation“ (2017 г.).

През 2021 г. Swift сподели „Wildest Dreams (Taylor’s Version)“ от предстоящата преработка на „1989“. Това се случи, след като песента се появи в трейлър на филма на DreamWorks "Spirit Untamed".
 
Миналата седмица фрагмент от „Delicate (Taylor’s Version)“ прозвуча в новия сезон на сериала "The Summer I Turned Pretty" на Amazon Prime Video. Тази песен ще бъде включена в "Reputation (Taylor's Version)". Все още певицата не е споделила кога ще издаде албума.

албум турне 1989 taylor swift eras
Сподели
Свързани новини