Wishlist
Начало / Новини / Taylor Swift иска да издаде "колкото се може повече албуми"

Taylor Swift иска да издаде "колкото се може повече албуми"

07 Август 2023
Taylor Swift иска да издаде "колкото се може повече албуми"

Taylor Swift иска да направи "колкото се може повече албуми".

В 17-годишната си кариера певицата има 10 албума. Три от тях излязоха през последните три години, а още три тя презаписа и издаде наново (познати като "Тaylor's Version"). Тази седмица тя намекна, че скоро ще се появи и четвърти презаписан албум - "Reputation (Taylor’s Version)".

Докато първата част на суперуспешното ѝ турне "Eras" е във финалната си фаза с шест напълно разпродадени концерта в Лос Анджелис, Swift каза пред публиката, че иска да продължи "да поддържа връзката" с феновете си като издава нова музика и прави още турнета. 

Variety цитира думите на звездата по време на един от концертите ѝ: 

“Причината да не правим турне 5 години беше пандемията. Това не беше нещо нормално. Имахме обаче по-важни неща, за които да се тревожим. Но аз винаги съм приемала концертите като начин да се справя с живота, още откакто бях на 12 години. Минавам през този процес - чувствам разни неща, пиша песни за тях, показвам ви ги и ви питам "Харесва ли ви? Чувствали ли сте се и вие по този начин?". И така, когато сте на концерт, ако клатите глава или ме погледнете, или пеете с мен песента, за мен това валидира моята емоция и знам, че не само аз изпитвам това. Това е моят начин да се справям с живота - и изведнъж това изчезна. Затова реших, че за да поддържам тази връзка жива, ще направя и ще издам толкова албуми, колкото е човешки възможно". 

Миналата седмица Swift обяви, че ще има втора част на турнето в Северна Америка през 2024 г. “Оказва се, че това не е краят на една ера!", написа тя в X (Twitter), като се заигра със заглавието на турнето си и обяви допълнителни дати за следващата година.
 

Именно през лятото на 2024 г. Swift ще пренесе турнето си "Eras" в Европа. Билетите за концертите вече са почти изчерпани.

 
taylor swift eras
Сподели
Свързани новини