Wishlist
Sam Smith ft. Kim Petras
Sam Smith ft. Kim Petras
Unholy
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Taylor Swift се появи на премиeрата на "Renaissance: A Film by Beyoncé".

Taylor Swift се появи на премиeрата на "Renaissance: A Film by Beyoncé".

01 Декември 2023
Taylor Swift се появи на премиeрата на "Renaissance: A Film by Beyoncé".

Taylor Swift се появи на премиерата на "Renaissance: A Film by Beyoncé".

Звездата носеше блестяща рокля на Balmain и позира на червения килим на лондонската премиера на концертния филм вчера (30 ноември). Само преди дни Taylor приключи с Южноамериканската част от турнето си с концерт в Бразилия. Филмът ще излезе по кината на 1 декември. 

През октомври Beyonce пък се появи на премиерата на концертния филм на Taylor "The Eras Tour", където двете заедно вървяха по червения килим. По-късно Swift публикува видео от киното, на което двете седят една до друга.

Според Forbes, турнетата на Beyonce и Taylor са с най-голяма печалба за 2023 г., като печалбите на Taylor са на стойност 780 милиона долара, а тези на Beyonce, 579 милиона.  

Тъй като статистиката за турнето „Eras Tour“ не е докладвана на Billboard, турнето „Renaissance“ на Beyonce държи титлата на списанието за най-касово турне на жена изпълнител в историята и седмото най-касово турне за всички времена. Той счупи рекорди, като спечели 179 милиона долара само през юли, най-високата печалба за един месец, регистрирана от Billboard, откакто започна да проследява продажбите на концерти през 1985 г.

beyonce taylor swift
Сподели
Свързани новини