Wishlist
Benny Blanco, Halsey & Khalid
Benny Blanco, Halsey & Khalid
Eastside
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Taylor Swift издаде изненадващо "You're Losing Me (From The Vault)", след като стана топ изпълнителят на Spotify за 2023 г.

Taylor Swift издаде изненадващо "You're Losing Me (From The Vault)", след като стана топ изпълнителят на Spotify за 2023 г.

30 Ноември 2023
Taylor Swift издаде изненадващо "You're Losing Me (From The Vault)", след като стана топ изпълнителят на Spotify за 2023 г.

Taylor Swift изненадващо издаде "You're Losing Me (From The Vault)" в Spotify, след като стана най-слушаният изпълнител за годината в платформата. 

Поп певицата сподели новината в профила си в X/Twitter и добави, че тракът вече е в платформата и феновете могат да го чуят. 

"Добре, това е невероятно?? Искам да кажа на всички, които са слушали музиката ми тази година, благодаря ви. Да бъда най-слушаният изпълнител на Spotify за 2023 г. е най-хубавият ми подарък за рождения ми ден, който мога да получа", написа Taylor. "Наистина се забавлявахме НАЙ-много тази година на турне и сега това. Така че се опитвах да измисля начин да ви благодаря и много от вас ме молеха да пусна „You're Losing Me (From The Vault)“ в стрийминг... така че ето го! Сега най-накрая можете да слушате НАВСЯКЪДЕ”

Парчето е написано в съавторство с продуцента и фронтмена на "Bleachers" Jack Antonoff и първоначално беше издадено през май 2022 г. ексклузивно в „Late Night Edition“ на албума на Swift от 2022 г. „Midnights“. Дигитална версия на песента също беше достъпна в нейния официален уеб магазин.

taylor swift
Сподели
Свързани новини