Wishlist
Начало / Новини / Taylor Swift беше разкритикувана заради "лошото" си държание към Celine Dion

Taylor Swift беше разкритикувана заради "лошото" си държание към Celine Dion

07 Февруари 2024
Taylor Swift беше разкритикувана заради "лошото" си държание към Celine Dion

Феновете вярват, че Taylor Swift е пренебрегнала Celine Dion на сцената на наградите "Грами".

Феновете на канадската дива останах учудени, когато видяха как Taylor получава наградата си за "Албум на годината" от Celine.

"Taylor Swift взе трофея от Celine Dion без изобщо да ѝ обърне внимание. Беше ми неудобно да гледам", пише фен в X/Twitter.

Това беше първата поява на Celine от 2022 г. насам, след като беше диагностицирана със Синдромът на скования човек - прогресивно неврологично заболяване, което засяга мозъка и гръбначния мозък. Болестта засегна способността на Celine да се движи и да пее и тя беше принудена да прекъсне турнетата си. 

"Най-голямото ми разочарование от наградите "Грами" беше да видя как печели "Албум на годината" и прегръща нейните хора, но взе статуетката от Celine Dion, сякаш изобщо не осъзнаваше колко невероятно е това, че Celine изобщо е там", пише друг фен.

Въпреки това, може би не всичко е било така, както изглежда, тъй като по-късно двете бяха забелязани ръка за ръка зад кулисите. Телевизионното излъчване на наградите "Грами" също показа как Taylor аплодира Celine, когато тя се появи на сцената.

taylor swift celine dion
Сподели
Свързани новини