Wishlist
Начало / Новини / Rihanna и Taylor Swift влязоха в списъка на Форбс за най-богати жени

Rihanna и Taylor Swift влязоха в списъка на Форбс за най-богати жени

02 Юни 2023
Rihanna и Taylor Swift влязоха в списъка на Форбс за най-богати жени

Rihanna, Taylor Swift и Kim Kardashian са сред звездите, които влязоха в списъка на Форбс за най-богати жени, които сами са се издигнали. 

35-годишната Rihanna е най-успешната жена в музиката в списъка, заемайки 20 място с богатство от 1,4 милиарда американски долара. Риалити звездата Kim Kardashian е на 21 позиция с 1,2 милиарда. 

Междувременно поп звездата Taylor Swift е втората най-успешна музикална звезда в списъка. На 34 място, певицата може да се похвали със 740 милиона щатски долара. 

Богатството на Rihanna се дължи както на музиката ѝ, така и на козметичната ѝ империя Fenty Beauty, докато парите на Taylor идват единствено от музикалната ѝ кариера. Според Форбс богатството на Kim е благодарение на нейната компания SKIMS

Сред другите музикални и филмови звезди са Madonna, на 45 позиция с 580 милиона, а Beyonce е малко след нея, на 48 място с 540 милиона. Актрисата Reese Witherspoon е под 59 позиция с 440 милиона. Според списанието тя е най-богатата актриса в света за тази година. Reese е направила 20 милиона за 10 епизода на хитовия сериал "The Morning Show"

На първо място в класацията е 76-годишната съоснователка на ABC, Diane Hendricks, с нетно богатство от 15 милиарда. 

 

 

 

rihanna taylor swift
Сподели
Свързани новини