Wishlist
Inna x Makar
Inna x Makar
Take Me Home (Know You Better)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Танцьорите на Beyonce се скараха на фен, който хвърли предмет по певицата

Танцьорите на Beyonce се скараха на фен, който хвърли предмет по певицата

15 Септември 2023
Танцьорите на Beyonce се скараха на фен, който хвърли предмет по певицата

Две от танцьорите на суперзвездата Beyonce се скараха на фен, който хвърли предмет на сцената по време на един от концертите от турнето "Renaissance"

Beyonce, която в момента е в Северна Америка, е една от последните изпълнители станали жертва на модата да се хвърлят предмети на сцената. 

Според New York Post, дългогодишните танцьори на Bey - Laurent и Larry Nicolas - се скарали на човек от публиката, след като видяли, че хвърля нещо на сцената. 

Моментът беше запечатан на видео от друг фен и впоследствие споделен в TikTok. На него се вижда, че човекът хвърля някаква дреха, която се приземява в краката на Beyonce, докато тя пее "Drunk In Love".

Един от танцьорите бързо маха дрехата от сцената, след което двамата се скарват на извършителя. След малко обаче отново се връщат на първия ред, след като човекът прави втори опит да хвърли дрехата. От видеото изглежда, че танцьорите са разменили няколко строги думи с присъстващия и след това се виждат да изчезват.

@travis_in_cali Something gets thrown at Beyonce on stage and Les Twins are ready to fight. Drunk In Love #lestwins #beyonce #renaissanceworldtour #reniassance #sofistadium #losangeles ♬ original sound - Travis_in_cali

beyonce
Сподели
Свързани новини