Wishlist
Minelli
Minelli
RamPamPam (Power Intro)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Beyonce помоли феновете си да носят сребристи дрехи на нейните концерти

Beyonce помоли феновете си да носят сребристи дрехи на нейните концерти

23 Август 2023
Beyonce помоли феновете си да носят сребристи дрехи на нейните концерти

Beyonce помоли феновете си да носят сребристи дрехи или елементи по тях на концертите й, докато сме в знака Дева. Изпълнителката навършва 42 години на 4 септември, което е зодия Дева. Тя се надява феновете да празнуват с нея, като облекат сребърни тоалети на „Renaissance World Tour“ до 22 септември.

В изявление в своя Instagram тя написа: 

„Сезонът на Девите е пред нас. Това турне наближава последния месец, а моето желание за рождения ден е да празнувам с вас, облечени в най-страхотните ви сребристи дрехи на шоутата от 23 август до 22 септември! Ще се превръщаме в блестяща човешка диско топка всяка вечер. Всеки ще отразява радостта на другия!“

Ослепителната R'n'B кралица показа някои епични тоалети досега по време на тура. Pharrell Williams проектира специален персонализиран гащеризон, който е вдъхновен от „нейния дух“.

Хитмейкърът и модна икона, който е креативен директор на Louis Vuitton Menswear, наскоро разказа подробно мисловния процес зад черната бляскава рокля "всичко в едно", която той създаде за изпълнението на певицата на "Formation" на нейното турне .

„Идеята тук беше да дадем нещо, което позволява на тялото й да задава шаблона.“

beyonce
Сподели
Свързани новини