Wishlist
Начало / Новини / Beyonce почти стана милиардерка

Beyonce почти стана милиардерка

14 Декември 2023
Beyonce почти стана милиардерка

Благодарение на турнето "Renaissance", суперзвездата Beyonce е на път да стане милиардерка. 

Според нова оценка на списание Forbes, нетното богатство на певицата е нараснало с близо 300 милиона долара тази година до 800 милиона долара.

Още през юни 42-годишната певица влезе под номер 48 в годишната класация на финансовото списание за най-богатите жени в Америка, с тогавашно приблизително състояние от 540 милиона долара. Увеличението се дължи на печалбите на Beyonce за 2023 г., по-специално на приблизителните 100 милиона долара (след данъци), които е спечелила от турнето "Renaissance".

Forbes изчисли, че каталогът на певицата сега струва около 300 милиона долара. Останалата част от нейното нетно богатство идва от комбинация от личните активи, които тя споделя със съпруга си Jay-Z, и бизнес дялове в нейната компания Parkwood Entertainment.

Forbes каза, че портфолиото от недвижими имоти на двойката се оценява на около 320 милиона долара, включително имение за 200 милиона долара в Малибу, Калифорния, което те закупиха през юни, което се смята за най-скъпото жилище в историята на Калифорния.

Позовавайки се на данни на Billboard, Forbes съобщи, че големият скок в нетната стойност на Beyonce идва от турнето, което продължи от май до октомври и обиколи 39 града в 17 страни, с приходи от 579 милиона долара, което го прави едно от най-печелившите турнета. Друг проект, който допринесе за богатството на певицаата, беше наскоро издаденият "Renaissance: A Film By Beyoncé", който тя написа, режисира и продуцира.
 

beyonce
Сподели
Свързани новини