Wishlist
Начало / Новини / Синът на Jimmy Kimmel Billy получи страхотен подарък

Синът на Jimmy Kimmel Billy получи страхотен подарък

24 Април 2020
Синът на Jimmy Kimmel Billy получи страхотен подарък

Синът на Jimmy Kimmel Billy получи страхотен подарък за рождения си ден от “приятелски настроеният Спайдърмен от квартала”.

По време на шоуто на водещия, което заради карантината той снима в дома си, Tom Holland изненада 3-годишният син на телевизионната знаменитост, като се вживя в емблематичната си роля и се включи в изпълнението на песничката “Happy birthday”. Преди появата на момчето Jimmy обясни, че планирал да извика човек за партито, който да е облечен като любимия герой на детето му Спайдърмен, но празненството било отменено заради пандемията и Billy трябвало да празнува без приятелите си. Затова той помоли Tom да му направи тази услуга, което актьорът с готовност прие.

За да бъде автентичен Holland, който се включи в онлайн интервюто от дома си в Лондон,  дори си направи импровизиран костюм на Спайдърмен, подобен на тези, които героят му сам си измисляше, преди да получи супер технологичните чудеса, изобретени от Тони Старк. Billy, разбира се, беше в съвсем истински костюм на Спайди.

В забавлението участва и сестричката на Billy, 5-годишната Jane, която отговаряше вместо брат си, защото "той е доста срамежлив".

Преди голямата изненада Tom разказа на Jimmy за живота си под карантина с брат си и двама негови приятели, какви ги вършат заедно вкъщи, показа и подаръка, който е получил от Ryan Reynolds, за видеоразговорите си с приятелите си Отмъстители, както и за онлайн игрите с въпроси с братята Russo.


Снимка: Instagram

получи подарък синът jimmy kimmel billy страхотен
Сподели
Свързани новини