Wishlist
James Hype, Miggy Dela Rosa
James Hype, Miggy Dela Rosa
Ferrari
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Billie Eilish получи ограничителна заповед

Billie Eilish получи ограничителна заповед

14 Май 2020
Billie Eilish получи ограничителна заповед

Billie твърди, че Prenell Rousseau се появил за първи път пред къщата на родителите й в Лос Анджелис на 4-и май, позвънил на вратата и попитал дали изпълнителката на "Bad Guy" живее там. Бащата на Eilish, Patrick O'Connell, отговорил през видео домофона, че е сбъркал адреса. Няколко часа по-късно обаче 24-годишният Rousseau се върнал и започнал да проявява "странно поведение", според документите по делото. В официалното обяснение на инцидента се казва: "Докато чакахме охраната, г-н Rousseau седна на верандата ни и започна да чете книга, като от време на време си говореше сам. Баща ми многократно го помоли да си тръгне, но той отказа...".

Въпреки намесата на охраната Rousseau, продължил да се връща, като на 5-и май се опитал да разбие ключалката на входната врата.

Случаите били докладвани на полицията, която два пъти арестувала Rousseau за навлизане в частна собственост. Всеки път обаче го пускали на свобода, защото служителите на реда имат нареждане да не държат в ареста нарушители, които не са агресивни, заради коронавирусната пандемия.

В крайна сметка, човекът бил качен на автобус обратно за Ню Йорк, но 18-годишната Eilish решила да повдигне обвинения и да получи ограничителна заповед срещу Rousseau, който се появявал на прага на дома й общо седем пъти.

По разпореждане на съда Rousseau трябва да прекрати всякакъв контакт и да стои на разстояние от близо 200 метра от Eilish и нейните родители. Следващото изслушване по случая в съда е на 1-и юни.

billie eilish получи ограничителна заповед
Сподели
Свързани новини