Wishlist
Начало / Новини / Iggy Azalea разкри, че е "единственият родител" на сина си

Iggy Azalea разкри, че е "единственият родител" на сина си

25 Юли 2024
Iggy Azalea разкри, че е "единственият родител" на сина си

Iggy Azalea разкри, че е "в голяма степен единственият родител" на сина си Оникс.

По време на скорошно участие в подкаста "Dinner's On Me", австралийската рапърка разкри, че е самотна майка на четиригодишния си син Оникс, който споделя с бившия си - рапърът Playboi Carti.

„До голяма степен съм самотна майка. До голяма степен съм единственият родител, без неуважение, но да, всъщност не сме съвместни родители и това е реалността“, каза тя на водещия r Jesse Tyler Ferguson.

На друго място в епизода 34-годишната изпълнителка каза, че след като е станала майка, са се променили приоритетите ѝ в живота.

„Вече не искам да пътувам навсякъде. Искам да водя сина си на училище“, обясни тя. „Искам той да има спомени с мен и да му дам това време. Това е много важно за мен.“

Тя сподели още, че голяма част от успеха си дължи на майка си.

„Дължа успеха си до голяма степен на майка си, защото тя прекарваше толкова много време с мен и просто наистина ме накара да мисля, че съм супер жена гений, невероятна танцьорка, невероятен артист, готвач, каквото и да е. И за мен е важно, дори когато синът ми е само на четири, да знам, че съм там, вдъхвайки това доверие в него и просто му помагам и да го напътствам.“

 The Voice – We Love Music!        

син iggy azalea playboi carti самотна майка
Сподели
Свързани новини