Wishlist
Начало / Новини / Selena Gomez е невероятна във видеото към "Dance Again"

Selena Gomez е невероятна във видеото към "Dance Again"

27 Март 2020
Selena Gomez е невероятна във видеото към "Dance Again"

Selena Gomez е по-уверена отвсякога във видеото към любимата песен на феновете от албума “Rare” “Dance Again”.

Визуализацията показва певицата с прическа като на Къдравата Сю от едноименния филм и облечена във фина сатенена рокля. Тя танцува на сцената на празна театрална зала, осветена от прожектори, изцяло отдадена на завладяващия ритъм. Всъщност тази визия и някои от кадрите не са непознати - както вече сме ви информирали, те бяха заснети като реклама към спортно събитие в САЩ и бяха показани още през февруари.

С премиерата на цялото видео Gomez обяви, че част от приходите от продажбата на брандираните "Dance Again" тениски в нейния онлайн магазин ще бъдат дарени на фондацията MusiCares COVID-19 Relief Fund .

Освен с дарения за каузата в борбата с коронавируса, Selena се включи и в едно от онлайн предизвикателствата по темата с пандемията - #SafeHands Challenge. Във видео звездата демонстрира как правилно да мием ръцете си, за да сме спокойни, че сме премахнали вируса от тях.

По-рано Selena сподели, че това, което най-много й липсва по време на социалната изолация са приятелите й и по-конкретно Julia Michaels и Justin Tranter, с които заедно създават хитовете й.




Снимка: YouTube





към във selena gomez видеото невероятна dance again
Сподели
Свързани новини